Skip to content

Alimentar el món

18 octubre, 2012

Alimentar el món és una sèrie de xerrades al CCCB, a Barcelona, sobre les formes de producció dels aliments que consumim i al seu impacte sobre la salut i sobre el medi ambient.

 

Imatge de Zerok en Flickr

A la seva pàgina (click aquí) trobareu informació per adquirir les entrades, aquestes són les xerrades programades:

 

Dilluns 22 d’octubre, a les 19:30 h

«Sabem què mengem? Reptes de la seguretat alimentària i l’alimentació saludable»

Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de les Illes Balears

Moderador: Pere Puigdomènech, professor d’investigació del CSIC i director del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CSIC-IRTA-UAB-UB)

 

Dilluns 29 d’octubre, a les 19:30 h

«Biodiversitat agrícola: oportunitats per a un desenvolupament sostenible»

Stefano Padulosi, investigador de Biodiversity International, agència membre del consorci Consultative Group on International Agricultural Research (CGIAR)

Moderador: Enric I. Canela, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona

 

Dilluns 5 de novembre, a les 19:30 h

«El paper de les biotecnologies en un nou model alimentari»

Wilhem Gruissem, catedràtic de Biotecnologia de Plantes, Swiss Federal Institute of Technology (Zuric)

Moderador: Pere Arús, director científic de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

 

Dijous 8 de novembre, a les 19:30 h

«La modernitat alimentària: entre la sobreabundància i la inseguretat»

Jesús Contreras, catedràtic d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona i director de l’Observatori de l’Alimentació

Moderador: Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Gansos Salvajes

Reconciliamos Moda, Belleza y Conciencia

Mi dieta cojea

(Blog de nutrición, dietética, alimentación y ciencia) por un Dietista-Nutricionista

Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Red de Huertos Urbanos de Madrid

La red de huertos urbanos comunitarios de Madrid

Última llamada (Manifiesto)

Estamos ante una crisis... de civilización

Som Comerç Just i Banca Ètica

La revolució de les butxaques

Cocina sana con Ernest Subirana

Blog de cocina donde encontraréis recetas y recomendaciones para una vida saludable

Associació Salut i Agroecologia (ASiA)

Associació per la defensa de la Salut i la Agroecologia i en pro de la Sobirania Alimentària

Ateneu Popular de Vallcarca

...al maig 2016 vam celebrar 20 anys al barri!

Les Trementinaires de Vallcarca

Una cooperativa de consum agroecològic i crític

El Rave Negre

Salut i bons aliments!

plantemnos.wordpress.com/

Blog d'un hort comunitari recuperat en un solar municipal al mig de la ciutat en maig de 2010. Intentem fer i promoure l'agricultura ecològica a la ciutat. Participem en la Xarxa d'horts de Terrassa.

Hort del Xino

L'hort es del barri i pel barri. L'hort es queda.

repoblament.wordpress.com/

Organitzem l'èxode urbà amb seny i alegria!

KanPasqual

Just another WordPress.com site

LOGROÑO EN BICI

MOVILIDAD AUTÓNOMA PARA EL CAMBIO SOCIAL

boodaville

permaculture is an ethical design system to shape your life

A %d blogueros les gusta esto: